Anderson & Baggman

En ny era av balkongrenoveringar

Vi är glada över att meddela att vi nyligen har genomgått och framgångsrikt certifierats enligt STO:s renoveringssystem inom betong. Anderson & Baggman har redan stor kompetens kring betongarbete, men med certifieringen är vi redo att påbörja ett större uppdrag tillsammans med Vallonbygden, berättar Tobias Hellqvist, arbetsledare.

För att få certifieringen testades material, medarbetarna fick fördjupad information om betong och hur man arbetar med materialet på säkrast sätt.

Kompetensen har funnits sedan länge och kunskapen är hög hos våra medarbetare, men nu har vi även certifierats i att vi verkligen kan arbeta på rätt sätt med att laga betong.

Anderson & Baggmans expertis och engagemang gör företaget till den perfekta partnern för balkongprojekt.

Med vår certifiering garanterar vi högsta kvalitet, precision och professionalitet i varje steg av processen. Vår dedikerade personal är grundligt utbildad och har erfarenhet för att möta våra kunders behov.

En ny era av balkongrenoveringar

När Anderson & Baggman genomför sin första inventering hos Vallonbygden inom kort kommer varje detalj att gås igenom noggrant för att skapa en omfattande renoveringsplan som passar de specifika behov och önskemål kunden har.

Vallonbygden har konstaterat att deras balkonger är i behov av renovering. Vi kommer att utvärdera balkongernas nuvarande tillstånd, identifiera eventuella utmaningar och arbeta fram de bästa lösningarna för att återställa dem till full funktion.

Anderson & Baggman har ramavtal med Vallonbygden, vilket ger oss möjligheten att bedriva affärsverksamhet inom flera områden. Tack vare vår nyligen erhållna certifiering kan vi expandera vår närvaro och erbjuda våra tjänster inom fler områden.

Behöver ni också hjälp med betongarbete? Välkommen till Anderson & Baggman. Tillsammans skapar vi en miljö som ni kommer att älska.