Anderson & Baggman

Om oss

Anderson & Baggman är ett familjeföretag som har varit etablerade i Finspång sedan 1964.

Företaget startades av grundarna Leif Anderson och Geron Baggman som ville skapa en helhetsleverantör inom byggbranschen. Idag är vi en av de mest respekterade och pålitliga byggfirmorna i Finspång och området runtomkring.

Utvecklingen av företaget fortsätter med ledning av Pontus, Leifs son, med mottot, Kunden ska vara nöjd varje gång och vi värdesätter att kunden vet vad de får.

Bred kompetens

Vi är specialister på att leverera högkvalitativa byggtjänster, markarbeten, VVS-tjänster, frakt och transport samt industrimålning.

Vi strävar alltid efter att leverera det absolut bästa till våra kunder, oavsett om det handlar om små eller stora projekt. Vi har en bred kunskap och expertis inom alla våra tjänster och använder bara de senaste teknikerna och metoderna för att säkerställa att våra projekt utförs på bästa sätt.

Kundnöjdhet i fokus

Vi är stolta över att vara en lokal byggfirma och vi har alltid varit lojala mot våra kunder och samhället vi verkar i.

Vi har alltid varit ett företag som har satt kundnöjdhet och kvalitet i fokus. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och samarbeta med dem för att se till att deras projekt blir precis som de önskar.

Erfarenhet och säkerhet

Vi har en personalstyrka av erfarna yrkesmän som alla har den kompetens som krävs för att utföra jobbet med högsta kvalitet.

Vi sätter alltid säkerheten i första hand och ser till att våra anställda har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert sätt.

Anderson & Baggman är en helhetsleverantör

Vi är stolta över vårt arv och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas som en av de ledande byggfirmorna i Finspång och området runtomkring. Oavsett om du behöver hjälp med bygg, mark, VVS, frakt och transport eller industrimålning, så kan vi hjälpa dig.

Pontus

Vår grundvärdering:

”Kunden ska vara nöjd – varje gång. De som anlitar oss ska veta vad de får. Vårt namn och varumärke signalerar kvalitet. Så har det varit i 50 år och så ska det fortsätta vara.”