Anderson & Baggman

Badrumsrenovering

Tänk dig att du vaknar upp varje morgon och går in i ditt drömbadrum, en plats där du kan slappna av och njuta av en skön start på dagen.

Med vår hjälp på Anderson & Baggman, kan du förvandla ditt nuvarande badrum till en oas av avkoppling och komfort. Vårt team av erfarna badrumsrenoverare är här för att hjälpa dig att skapa det badrum du alltid har drömt om.

Vi förstår att badrummet är en av de viktigaste platserna i ditt hem, och att det är en investering du vill göra med förtroende. Vi på Anderson & Baggman har en gedigen erfarenhet av att skapa fantastiska badrumsrenoveringar, med en hög standard av hantverk och material av hög kvalitet. Vi arbetar tätt med dig för att säkerställa att dina önskemål och behov uppfylls, samtidigt som vi ger dig vår expertis och rådgivning.

Vi kan hjälpa dig att uppdatera dina badrumsmöbler, inklusive dusch, badkar, handfat och toalett, eller till och med utöka utrymmet för att skapa mer utrymme och funktionalitet. Besök gärna Comfort Finspång hemsida för vidare inspiration. Vi är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika material och stilalternativ, så att du kan välja den design som passar just dig och dina behov.

Oavsett om du vill ha ett lyxigt och avkopplande spa-badrum, eller ett enklare och mer funktionellt badrum, kan våra badrumsrenoverare hjälpa dig att skapa en miljö som passar just dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om det perfekta badrummet.

tips inför badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan ge ditt hem en rejäl uppdatering och öka värdet på fastigheten.

Först och främst är det viktigt att bestämma vad du vill ha gjort i badrummet. Detta inkluderar att välja vilka ytor som ska renoveras, vilka material som ska användas och hur mycket pengar du vill investera. 

När du har en plan på plats är det dags att kontakta oss på Anderson & Baggman. Vi är erfarna och kvalificerade hantverkare som kan hjälpa dig att förverkliga din vision för badrummet. Vi har referenser från tidigare badrumsrenoveringar samt försäkringar och behörigheter för att utföra arbetet.

Under renoveringen är det också viktigt att se till att du har tillgång till ett fungerande badrum. Beroende på omfattningen av renoveringen kan det vara nödvändigt att installera en temporär dusch eller toalett för att undvika att bli utan vatten under arbetet.

Hur går det till?

Färdigt badrum är ett nyckelfärdigt koncept som innebär att du kan få ditt drömbadrum utan några bekymmer.

Vi tar hand om hela processen tillsammans med vår butik, Comfort, från start till slut, inklusive planering, design och installation. Med Färdigt badrum, kan du luta dig tillbaka och koppla av medan vi tar hand om allt arbete åt dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av material och designalternativ för att skapa ett badrum som passar dina önskemål och behov. Vårt team av erfarna hantverkare kommer att installera alla möbler och apparater, inklusive badkar, dusch, handfat och toalett, för att skapa det perfekta badrummet för dig.

Konceptet Färdigt badrum

Med konceptet – Färdigt badrum kan du vara säker på att allt kommer att utföras med högsta standard av kvalitet och hantverk, så att du kan njuta av ditt nya badrum i många år framöver. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att få ditt drömbadrum med Färdigt badrum-konceptet.

Priset på en köksrenovering kan variera beroende på ett antal faktorer. Först och främst spelar kökets storlek en viktig roll. Ett större kök kräver naturligtvis mer material och arbete än ett mindre kök. Dessutom kan valet av material påverka priset avsevärt. Om du väljer lyxigare material som marmor eller granit kan det höja priset på din köksrenovering betydligt. En mindre renovering En mindre renovering, som att byta ut apparater eller byta ut några köksluckor, kan kosta mellan 10 000-50 000 kronor. En mer omfattande renovering, inklusive ombyggnad av hela köket, kan kosta 100 000 kronor eller mer.

Vi vill även informera dig om möjligheten att utnyttja ROT-avdraget vid renoveringar och ombyggnationer av bostäder. ROT-avdraget är en skattereduktion som ger dig som kund möjlighet att få avdrag på upp till 30% på arbetskostnaden, med ett maximalt avdrag på 50 000 kr per person och år.

Detta innebär att du kan spara pengar samtidigt som du investerar i din bostad och förbättrar dess värde. Genom att använda dig av våra tjänster och utnyttja ROT-avdraget så kan du få högkvalitativa renoveringar och ombyggnationer till ett lägre pris.

Så här går det till

Höj värdet med nytt badrum

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri offert för din badrumsrenovering. Våra erfarna hantverkare är redo att hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum till en överkomlig kostnad.