Anderson & Baggman

Köksrenovering

Om du letar efter en pålitlig partner för din köksrenovering, så är du på rätt ställe.

Vi på Anderson & Baggman är specialiserade på att förvandla trötta och utdaterade kök till moderna, funktionella och vackra utrymmen som du kommer att älska att tillbringa tid i.

Vi har ett erfaret team av hantverkare, designers och projektledare som arbetar tillsammans för att säkerställa att din köksrenovering blir en sömlös och smidig process. Från planering och design till installation och slutlig inspektion, så tar vi hand om allt för dig.

Vi är också stolta över att erbjuda högkvalitativa material och produkter från välrenommerade leverantörer, vilket innebär att ditt nya kök kommer att vara både vackert och hållbart. Och det bästa av allt är att vi arbetar med en transparent och konkurrenskraftig prissättning, så att du kan vara säker på att du får valuta för pengarna.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt konsultationsmöte, så kan vi tillsammans skapa ditt drömkök!

Få ut det mesta av din köksrenovering med dessa tips

När du bestämmer dig för att renovera köket är det viktigt att ha en klar bild av vad du vill uppnå.

Vill du bara fräscha upp utseendet med nya luckor och bänkskivor eller vill du göra en totalrenovering med nya vitvaror och elinstallationer? Det är viktigt att ta hänsyn till kökets layout och hur det används. Vad du än beslutar dig för, har vi rätt kunskap och erfarenhet av köksrenoveringar. 

När du vet vad du vill uppnå med din köksrenovering är det dags att börja planera. Vi på Anderson & Baggman har stor erfarenhet av både större och mindre projekt. 

När man planerar en köksrenovering är det viktigt att sätta en realistisk budget. Det är viktigt att ta hänsyn till alla kostnader, inklusive material, arbetskraft, apparater och eventuella extra utgifter som kan uppstå under projektet.

Välj rätt material

En viktig faktor att överväga när man planerar en köksrenovering är vilka material som ska användas.

Det kan variera från laminat och trä till sten och metall. Valet av material påverkar både utseendet på köket och dess hållbarhet, så det är viktigt att välja kvalitetsmaterial som kommer hålla över tid.

När du har en plan är det dags att börja göra inköp. Börja med att välja ut de stora objekten som bänkskivor, luckor och vitvaror. Se till att välja material som passar din stil och budget. När du har valt ut de stora objekten kan du börja tänka på mindre detaljer som handtag, kranar och belysning. Kika gärna in till vår butik inom VVS. Vi har ett stort utbud av VVS-artiklar och god service. Vi hjälper dig gärna vidare med planering.

Vad kostar en köksrenovering?

Köksrenovering är en investering som kan ge ditt hem ett stort lyft. Ett nytt kök kan göra underverk för både funktionalitet och utseende.

Priset på en köksrenovering kan variera beroende på ett antal faktorer. Först och främst spelar kökets storlek en viktig roll. Ett större kök kräver naturligtvis mer material och arbete än ett mindre kök. Dessutom kan valet av material påverka priset avsevärt. Om du väljer lyxigare material som marmor eller granit kan det höja priset på din köksrenovering betydligt. En mindre renovering En mindre renovering, som att byta ut apparater eller byta ut några köksluckor, kan kosta mellan 10 000-50 000 kronor. En mer omfattande renovering, inklusive ombyggnad av hela köket, kan kosta 100 000 kronor eller mer.

Vi vill även informera dig om möjligheten att utnyttja ROT-avdraget vid renoveringar och ombyggnationer av bostäder. ROT-avdraget är en skattereduktion som ger dig som kund möjlighet att få avdrag på upp till 30% på arbetskostnaden, med ett maximalt avdrag på 50 000 kr per person och år.

Detta innebär att du kan spara pengar samtidigt som du investerar i din bostad och förbättrar dess värde. Genom att använda dig av våra tjänster och utnyttja ROT-avdraget så kan du få högkvalitativa renoveringar och ombyggnationer till ett lägre pris.

Köksrenovering

ROT-avdrag

Vi på Anderson & Baggman har lång erfarenhet av att arbeta med ROT-avdrag och kan hjälpa dig genom hela processen, från att ansöka om avdraget till att genomföra arbetet och lämna in nödvändiga handlingar till Skatteverket.

Vi ser till att allt går smidigt och enkelt för dig som kund.

Kontakta oss idag för mer information om hur du kan utnyttja ROT-avdraget vid renoveringar och ombyggnationer av din bostad. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att skapa ditt drömhem!

En köksrenovering kan vara en stor investering, men det är också ett sätt att ge ditt hem ett stort lyft. Genom att planera noggrant och välja rätt material kan du skapa ett kök som inte bara ser utmärkt ut, utan också fungerar perfekt för dina behov och din livsstil.

När du väljer totalentreprenad med en oss, så kommer vi att ta hand om alla aspekter av ditt byggprojekt, inklusive planering, materialinköp, byggnation, tidsplanering och kvalitetskontroll. Vi finns med och hjälper er under hela vägen.

För att förstå hur totalentreprenad går till här hos oss på Anderson & Baggman kan du följa de olika stegen i processen.

Höj värdet med Nytt kök

Vi på Anderson och Baggman finns med dig under hela resan, från början till slut. Kontakta oss idag för en offertförfrågan eller för vidare information.