Anderson & Baggman

Renovera

Renoveringar kan vara en utmanande process, men med en erfaren och professionell byggfirma som Anderson & Baggman kan det bli en smidig och rolig upplevelse.

Vi är en byggfirma med 50 års erfarenhet av renoveringar och har ett stort antal nöjda kunder som kan intyga om vår höga kvalitet och service.

Vi är lokaliserade i Finspång och har ett brett utbud av tjänster som passar alla behov och budgetar. Om du behöver renovera ditt befintliga hem eller kommersiella fastigheter är vi på Anderson & Baggman rätt företag för uppdraget. Vi har erfarenhet av att renovera allt från mindre uppgraderingar till omfattande renoveringsprojekt, badrum, kök samt kontorslokaler.

Ett badrum är en viktig del av varje hem och kan behöva en renovering efter ett tag.

Vi på Anderson & Baggman har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och kan hjälpa dig att förvandla ditt gamla och tråkiga badrum till en fräsch och modern oas. Vi erbjuder allt från design och materialval till installation och avslutning. Vi har också ett brett utbud av tillbehör och material i vår Comfort butik som passar alla smaker och stilar.

Köket är hjärtat i varje hem och kan vara ett av de mest använda rummen.

Vi kan hjälpa dig att göra ditt kök till en funktionell och attraktiv plats för att laga mat och umgås genom våra köksrenoveringstjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från materialval, design och installation av ditt nya kök.

En fasadrenovering kan ge ditt hem en helt ny look och skydda det från yttre påverkan.

Vi på Anderson & Baggman har många års erfarenhet av fasadrenoveringar och kan hjälpa dig att välja rätt material och teknik för att ge ditt hem ett långvarigt och vackert skydd.

Totalrenovering

Om du vill ge ditt hem en totalrenovering, kan vi på Anderson & Baggman hjälpa dig med det också.

Vi kan ta hand om allt från planering och design till installation och slutgiltig avslutning. Vi kan också hjälpa dig med rådgivning om materialval och hur man optimerar rum för maximal funktionalitet.

En prisvärd byggfirma

Som en av de mest pålitliga och erfarna byggfirmorna i Finspång, kan vi på Anderson & Baggman erbjuda kvalitetsrenoveringar till rimliga priser.

Vårt team av experter är utbildade för att hantera alla typer av projekt och vi arbetar alltid med precision och noggrannhet för att säkerställa att ditt projekt blir färdigt inom tidsramen och budgeten.

Över 50 års erfarenhet

Kontakta oss för att diskutera dina renoveringsbehov och få en offert från oss. Vi hjälper dig gärna med att göra din drömrenovering till verklighet.