Comfort
Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Vi är din partner för VVS, badrum och energilösningar. Hos oss hittar du allt du behöver inom VVS, badrum och energilösningar. I vår butik kan du låta dig inspireras av vårt breda utbud.

Vi är stolta medlemmar av den ledande fackhandelskedjan Comfort och här hos oss hittar du allt du behöver inom VVS, badrum och energilösningar. Oavsett om ni är ett företag eller privatkonsument så finns vi här för att hjälpa dig. Hos oss står du som kund i centrum. Vår erfarna och kunniga personal finns tillgänglig för dig, vare sig det gäller en enkel koppling eller en helrenovering av ditt badrum. Vi är stolta över att vara certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation.

 

Välkommen till Comfort – din pålitliga partner för ditt drömbadrum. Tillsammans kan vi förverkliga dina visioner och skapa ett badrum som inte bara är vackert, utan även funktionellt och hållbart. Kontakta oss idag för att komma igång!

Färdigt badrum

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund har vi utvecklat ett koncept som vi kallar ”Färdigt badrum”.

När du kommer till oss med dina badrumstankar sätter vi oss ner tillsammans med dig för att förstå dina behov och önskemål. I vår butik kan du låta dig inspireras av vårt breda utbud av kakel, klinkers och badrumsinredningar.

Vi kommer att vägleda dig i den omfattning du önskar och när pusselbitarna börjar falla på plats hjälper vi dig att visualisera lösningen genom att skapa en datorframställd 3D-ritning.

Samordning

När du är nöjd med designen tar vi nästa steg – hantverkarna.

Vi förstår hur krångligt det kan vara att kontakta snickare, elektriker, rörmokare och kakelsättare för att få ditt nya badrum att bli verklighet. Därför erbjuder vi oss att vara spindeln i nätet. Du behöver bara prata med oss. Vi tar hand om att samordna hantverksfirmorna och ser till att ditt badrum levereras precis som du vill ha det.

Vi är certifierade och du får ett fast pris för hela paketet, medan vi står för garantierna. Enkelt och smidigt – det är vårt löfte till dig!