La Frakt logo
Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Vi är din pålitliga partner för säkra och effektiva transporter och erbjuder helhetslösningar inom fraktsektorn med hjälp av bland annat lastväxlare, kranbilar, flyttbilar, hjullastare och grävmaskiner.

LA Frakt AB är känt för sin pålitlighet och säkerhet när det gäller transporter. Med vår omfattande erfarenhet kan LA Frakt erbjuda gedigna helhetslösningar inom fraktsektorn.

Vi har en modern fordonsflotta som inkluderar lastväxlare, kranbilar, flyttbilar, hjullastare och grävmaskiner i olika storlekar. Vi uppgraderar kontinuerligt vår fordonsflotta för att passa de specifika kraven och för att följa säkerhets- och miljökrav.

Miljö- och kvalitetscertifierade

På LA Frakt är vi stolta över att vara både miljö- och kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9 001:2000 och SS-EN ISO 14 001:2004.

Det innebär att vi arbetar med väldefinierade processer och rutiner för att säkerställa högsta kvalitet i våra tjänster samtidigt som vi aktivt strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. Vi tar vårt ansvar på allvar och är engagerade i att följa de mest aktuella standarderna och bästa praxis inom branschen.

Trygghet

När du väljer LA Frakt kan du vara trygg i vetskapen om att du har valt en pålitlig partner som tar hand om dina transporter med största noggrannhet och service.

Vårt dedikerade team av erfarna förare och operatörer är välutbildade och har den kompetens som krävs för att hantera olika typer av fraktuppdrag.

Oavsett om du behöver hjälp med transporter inom bygg, markarbeten eller om du har andra fraktbehov, så är LA Frakt det självklara valet. Kontakta oss idag för att diskutera dina krav och låt oss ta hand om dina transporter på ett säkert och pålitligt sätt.