Tema industrimålning
Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Sedan 1990 är vi är din pålitliga partner för kvalitativ ytbehandling och industrimålning. Vår anläggning är uppdelad i blästring, ytbehandling och entreprenadverksamhet.

Tema Industrimålning grundades år 1990 och har sedan dess vuxit både i omfattning och kundbas. År 1995 förvärvades Tema Industrimålning av Byggnads AB Anderson & Baggman och idag fungerar vi som en respekterad aktör inom branschen för externa kunder.

Vår anläggning är uppdelad i tre sektioner: blästring, ytbehandling och entreprenadverksamhet. I vår blästringshall avlägsnas färg och rost från objekten. Genom att använda högt tryck sprutas sand på materialet, vilket ger en effektiv rengöring och en optimal yta för vidare behandling.

Inom vår industrimålningsanläggning genomför vi rostskydd och lackering med modern utrustning. Vi strävar alltid efter att använda den bästa tekniken och materialen för att uppnå hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Vårt team av erfarna yrkesmålare har den expertis som krävs för att hantera olika typer av projekt, oavsett om det gäller mindre detaljer eller större konstruktioner.

Vår entreprenadsektion arbetar främst på plats hos våra kundföretag. Vi utför olika uppdrag, såsom blästring och lackering av stålkonstruktioner och industriella lokaler. Vårt fokus ligger alltid på att leverera en högkvalitativ tjänst, oavsett omfattningen av projektet.

ISO certifierade

Tema Industrimålning är självklart certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015 och SS-EN ISO 14001:2015 för miljö- och kvalitetsstyrning.
 
Det är en viktig del av vår verksamhet att säkerställa att vi arbetar enligt de bästa standarderna och tar hänsyn till miljöaspekterna. Vi är engagerade i att minska vår påverkan på miljön samtidigt som vi levererar kvalitativa och hållbara lösningar till våra kunder.

En pålitliga partner

Välj Tema Industrimålning som din pålitliga partner för professionell ytbehandling och industrimålning.

Vi är redo att möta dina specifika behov och leverera resultat av högsta kvalitet.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och låt oss ta hand om din ytbehandlingsutmaning på ett professionellt och pålitligt sätt.