Anderson & Baggman

Lokalt samarbete gynnar näringslivet i Finspång

Anderson & Baggman har en lång och framgångsrik historia av att främja lokal utveckling genom samarbeten med företag i Finspång. Deras engagemang sträcker sig från Finspångs-projekt till samarbete med lokala leverantörer. I dagarna har företaget skrivit ytterligare ett lokalt avtal. Det handlar om att ansvara för byggnationen av ett stort renrum åt Gränges.

Detta projekt innebär en särskild utmaning som kräver en djupgående expertis, och Anderson & Baggman ser fram emot att leverera ett fullt utrustat och lyckat projekt, i samarbete med Gränges.

– Det är ett speciellt projekt som kräver mycket kunskap och vi är övertygade om att vi, tillsammans med Gränges, kan leverera ett bra bygge, säger Martin Johansson, projektledare.

Projektet omfattar konstruktionen av tre renrum, vilket kräver noggrannhet och en djup förståelse för projektdetaljer. Renrummen måste levereras i perfekt skick.

– Att skapa ett kliniskt rent utrymme mitt i en industriell miljö är kanske inte det enklaste uppdraget, men det är definitivt en spännande utmaning som vi ser fram emot att ta oss an, berättar projektledaren.

Planeringen för projektet börjar under hösten med skisser och detaljarbete, och byggstarten är schemalagd till januari. Martin påpekar att det är en omfattande process som kräver ett noggrant förarbete.

– Det finns mycket mer att göra innan själva byggandet kan börja än vad man kanske tror. Vi är många som är engagerade i detta projekt. Samarbete är nyckeln, och att alla drar åt samma håll.

– Vi är ständigt i utveckling genom kontinuerlig utbildning inom specialiserade ämnen. Därför är vi rätt partner för detta samarbete

För att möta de strikta kraven inom industrin när det gäller byggnationer krävs det erfarenhet och djupgående kunskap. Anderson & Baggman är stolta över att ligga i framkant och erbjuda den nödvändiga expertisen.

– Vi är ständigt i utveckling genom kontinuerlig utbildning inom specialiserade ämnen. Därför är vi rätt partner för detta samarbete – vi har den kompetens som krävs. Vi är mycket glada över att ta oss an detta, förklarar Martin.

Samarbetet är inte det första mellan Gränges och Anderson & Baggman; de har tidigare samarbetat tillsammans.

– Möjligheten att bygga Gränges renrum är en utmaning som vi välkomnar och ser fram emot.

Anderson & Baggman, tillsammans med Gränges, fortsätter att stärka näringslivet i Finspång genom sitt engagemang för lokala samarbeten och deras kompetens inom byggnation. Med detta uppdrag visar företaget på en förmåga att leverera både expertis och erfarenhet, vilket innebär stora mervärden för en stor lokal industri som Gränges.