Anderson & Baggman

Stenläggning

Stenläggning för kommersiella och privata projekt av alla storlekar.

Vi på Anderson & Baggman erbjuder professionella stenläggningstjänster för både privata och kommersiella fastigheter. Med vårt erfarna team av hantverkare och vår höga standard för kvalitet och precision kan du lita på att din stenläggning kommer att bli perfekt utförd.

Vi förstår vikten av att skapa vackra och funktionella utomhusytor. Våra stenläggningsprojekt omfattar allt från trädgårdsgångar och uteplatser till uppfarter och offentliga platser.

Hållbara och vackra utomhusytor

Oavsett om du vill ha en traditionell eller modern stil så har vi ett brett utbud av stenmaterial och mönster.

Du kan välja mellan många olika material för att skapa den perfekta ytan som passar din smak och behov.

Vi erbjuder totalentreprenad

Vårt team tar hand om hela processen, från planering och design till själva installationen. 

Vi börjar med att utvärdera din plats och ge dig professionell rådgivning om vilken typ av sten som passar bäst för dina behov och budget. Vi tar också hänsyn till faktorer som dränering, markförhållanden och eventuella särskilda önskemål du har.

När planeringen är klar och du är nöjd med designen, sätter vi i gång med själva installationen. Våra skickliga hantverkare använder moderna verktyg och tekniker för att säkerställa att stenarna läggs jämnt och stabilt. 

Vi är stolta över att erbjuda en komplett service, inklusive förberedelse av marken, installation av bärlager och fogning av stenarna för att säkerställa att de håller sig på plats och motstår slitage över tid.

Vi överträffar dina förväntningar

Vi på Anderson & Baggman strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa hållbara och vackra utomhusmiljöer som kommer att vara njutbara i många år framöver.

Kontakta oss idag för att diskutera dina stenläggningsbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla din utomhusyta till något spektakulärt.

Förändra din utomhusmiljö

Vi hjälper dig från idé till färdigt projekt. Kontakta oss idag för att diskutera din utomhusmiljö.